Φεβρουάριος 2018

προληψη,προληπτική οδοντιατρική ,Λαρισα

Ανακάλυψη με ελληνική σφραγίδα: Συσκευή χρησιμοποιεί μπλε φως για να σκοτώσει τα παθογόνα μικρόβια στο στόμα!

Τετάρτη 28 Φεβ 2018

Η Photomedics, μια εταιρία τεχνολογίας για τη στοματική υγεία που εδρεύει στο Ινστιτούτο Forsyth, έχει αναπτύξει και σχεδιάσει μια λειτουργική, ενδοστοματική συσκευή φωτός που έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον αριθμό δυνητικά παθογόνων στοματικών βακτηρίων που μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες των ούλων και κακή αναπνοή.

Ανακάλυψη με ελληνική σφραγίδα: Συσκευή χρησιμοποιεί μπλε φως για να σκοτώσει τα παθογόνα μικρόβια στο στόμα!


προληπτική οδοντιατρική ,Λαρισα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 15/2/2018(Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας)

Τετάρτη 14 Φεβ 2018

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας στα πλαίσια του προγράμματος Πρόληψης και Αγωγής στοματικής υγείας διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση και σας προσκαλεί τηνΠέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας (Ερυθρου Σταυρου 9-17) με ομιλήτρια την Αναπληρώτρια καθηγήτρια ΑΠΘ Προληπτικής Οδοντιατρικής, Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων κ. Βασιλική Τοπίτσογλου.

 

Για γονείς , εκπαιδευτικούς & εθελοντές οδοντιάτρους.


στοματικη υγεια,Λαρισα,υγιεινη στοματος

5 λόγοι που η στοματική υγεία πρέπει να γίνει η προτεραιότητα σου!

Τετάρτη 07 Φεβ 2018

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΛΑΡΙΣΑ : Αναρωτιέσαι ακόμα πώς θα βελτιώσεις τη ζωή σου μέσα στο 2018; Η απάντηση είναι: ξεκίνα από το στόμα σου. Η δέσμευση στη φροντίδα τςν υγείας του στόματος είναι ένα απλό βήμα που μπορείς να κάνεις ώστε να διασφαλίσεις πολλά περισσότερα από ένα λαμπερό χαμόγελό. Εδώ θα βρεις πέντε λόγους για τους οποίους η στοματική υγεία πρέπει να γίνει η προτεραιότητά σου.

5 λόγοι που η στοματική υγεία πρέπει να γίνει η προτεραιότητα σου!

1. Χρειάζεται ελάχιστη προσπάθεια