Σεπτέμβριος 2019

οδοντικο νημα ,καθαρισμος,οδοντιατροι λαρισα

ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ.ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ;

Τρίτη 24 Σεπ 2019

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΛΑΡΙΣΑ. Κάθε φορά που θα επισκεφτούμε τον οδοντίατρο μας ,δεν θα παραλείψει να επισημανει,καλο βούρτσισμα,στοματικό διάλυμα και οδοντικό νημα.Τα 2 πρώτα για αρκετό κόσμο είναι κάτι το κατανοητο. Οταν όμως φτάνουμε στο  θέμα οδοντικό νήμα, τομε μάλλον θα θίξουμε μια πονεμένη ιστορία. Οι στατιστικές λένε πως μόλις το 20% των ατόμων στην Ευρώπη χρησιμοποιούν οδοντικό νημα.Φυσικα σε αυτό το ποσοστό υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό που ενώ κάνουν χρήση του νήματος,δεν γνωρίζουν να το χρησιμοποιούν σωστα.

Πριν όμως φτάσουμε να μιλήσουμε για σωστή χρήση του νήματος το οποίο είναι κάτι με το οποίο θα ασχοληθούμε σε επόμενο άρθρο,πρέπει να καταλάβουμε γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε οδοντικό νήμα.  


αισθητικοι οδοντιατροι λαρισα

ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΑΝΣΗ? ΠΡΙΝ 'Η ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ?

Δευτέρα 16 Σεπ 2019

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΛΑΡΙΣΑ:

Η λεύκανση των δοντιών γίνεται για αισθητικούς λόγους. 

Όταν τα δόντια μας είναι φυσικά και υγιή, δεν έχουν δηλαδή στεφάνες, όψεις ή σφραγίσματα,  λεύκανση των δοντιών μπορεί ανά πάσα στιγμή

Ο οδοντίατρος θα κάνει έναν οδοντιατρικό έλεγχο, καθαρισμό δοντιών από την πέτρα και τις χρωστικές και έπειτα ακολουθεί η λεύκανση.

Αν η λεύκανση είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου θεραπείας ,θα  πρέπει να τοποθετήσουμε την λεύκανση των δοντιών σε κατάλληλη χρονική στιγμή, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


φθηνα εμφυτευματα Λαρισα

ΦΘΗΝΑ ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ 'Η ΠΑΓΙΔΑ;

Τετάρτη 04 Σεπ 2019

Οδοντίατροι Λάρισα:   Εάν κάνουμε μια σύντομη έρευνα αγοράς σε ότι αφορά τις τιμες των οδοντικών εμφυτευμάτων, θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο εύρος σε ότι αφορά τις προσφερόμενες τιμες .Μπορούν να ξεκινούν από 300-400€ και να φτάνουν μέχρι και τα 1800-2000€.

Πριν ακόμα όμως βιαστούμε να επιλέξουμε την χαμηλότερη τιμή θεωρώντας ότι βρήκαμε μια καλή ευκαιρία πρέπει να αναλογιστούμε κάποια πράγματα.

1)Έχει προηγηθεί κάποια εξέταση του στόματος σας από τον οδοντίατρο τον οποίο ζητάμε οικονομική εκτίμηση της κατάστασης μας .Αν όχι τότε να είστε σχεδόν σίγουροι ότι η τιμή που θα λάβετε θα έχει κατά πάσα πιθανότητα σημαντική απόκλιση από το πραγματικό τελικό κόστος θεραπείας. (Καμία εκτίμηση δεν μπορεί να είναι σωστή από απόσταση,καμία περίπτωση ασθενή δεν είναι ίδια με κάποια άλλη)