Αφαίρεση Χρωστικών

Αφαίρεση Χρωστικών

Η συχνή κατανάλωση τροφίμων και ποτών που είναι πλούσιες σε χρωστικές όπως ο καφές, το τσάι, το κόκκινο κρασί, αναψυκτικά, κόκκινες σάλτσες αλλά και το κάπνισμα σε μεγάλο βαθμό είναι οι κύριες αιτίες για αυξημένη ποσότητα χρωστικών στα δόντια μας. Οι χρωστικές μπορεί να καλύπτουν τα δόντια μας τμηματικά ή σε όλο το εύρος τους, καθιστώντας την όψη των δοντιών μας κάποιες φορες πραγματικά αντιαισθητική, αφού κάνουν τα δόντια μας να δείχνουν βρώμικα παρότι πολλές φορες μπορεί να βουρτσίζουμε τακτικά και διατηρούμε καλή στοματική υγιεινή.

Σε αυτές τις περιπτώσεις και με απαραίτητη προϋπόθεση ότι έχουμε κάνει τον καθαρισμό στο οδοντιατρειο μικροπροκειμένου να αφαιρέσουμε οποιαδήποτε ποσότητα οδοντικής πλάκας και πέτρας συνεχίζουμε στην αφαίρεση των χρωστικών με το ειδικό σύστημα σοδοβολής /Airflow.

Αυτό το ειδικό σύστημα καταφέρνει ψεκάζοντας τα δόντια μας συνδυαστικά νερό με κάποιες μικροσκοπικές πέρλες να απομακρύνει όλες τις χρωστικές, ακόμα και αυτές που έχουν διεισδύσει σε σημεία που δεν έχουμε την δυνατότητα να αφαιρέσουμε με την χρήση των υπερήχων  κατά τον καθαρισμό.

Η διαδικασία της σοδοβολης έχει μικρό κόστος,μικρη διαρκεια παραμονης στο οδοντιατρειο,ειναι εντελώς ανώδυνη έως και ευχάριστη σαν αίσθηση για τους ασθενείς.