Το Ιατρείο

Οδοντιατρείο Λάρισα : Το ιατρείο μας ακολουθεί τις τάσεις της σύγχρονης εποχής. Προσπαθούμε να κρατήσουμε υψηλά τον πήχη σε ότι αφορά την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και πάντα σε λογικές τιμές.

Γι' αυτό το λόγο προσπαθούμε να διατηρούμε ένα χώρο καθαρό και λειτουργικό ακολουθώντας πάντα τα πανευρωπαϊκά στάνταρτς.

Ενημερωνόμαστε τακτικά για τις νέες τάσεις σε ότι αφορά τις θεραπείες, τις τεχνικές και τα υλικά με την παρακολούθηση ενημερωτικών και πρακτικών σεμιναρίων και υιοθετώντας την λογική της δια βίου μάθηση, προκειμένου να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις. Γι΄αυτό το λόγο προσπαθούμε και να επενδύουμε στο ιατρείο μας με νέες τεχνολογίες.

Έχουμε μεγάλη ευαισθησία στο θέμα της καθαριότητας. Γι αυτό και στον χώρο, τα εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούνται αποστειρώνονται με τη χρήση υπερσύγχρονου μηχανήματος, το οποίο δουλεύει κάτω από συνθήκες κενού, με υψηλή πίεση και θερμοκρασία με βάση νοσοκομειακά πρωτόκολλα.

Το ιατρείο επίσης είναι εξοπλισμένο με σύστημα ψηφιακής ακτινογραφίας για χαμηλή έκθεση του ασθενή σε ακτινοβολίες.

Ενδοστοματική κάμερα, για καλύτερη απεικόνιση και ενημέρωση σας.

Οι ενδοδοντικές θεραπείες γίνονται με τη χρήση μηχανοκίνητων ψηφιακών συστημάτων  και εντοπιστή ακροριζίου προκειμένου να υπάρχει περισσότερο ακρίβεια στο τελείωμα της θεραπείας μας αλλά και σε συντομότερο χρονικό διάστημα, καθώς σεβόμαστε τον χρόνο σας.

Επίσης στο οδοντιατρείο μας διαθέτουμε σύγχρονο σύστημα καθαρισμού, με τη χρήση υπερήχων, καθώς και σύστημα σοδοβολής για την αφαίρεση χρωστικών, όπως αυτές του καπνίσματος, καφέ κτλ.

Για τα οδοντικά εμφυτεύματα χρησιμοποιούμε ένα από τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα  μοτέρ χειρουργικής , το μοτέρ NSK surgic pro.

Πολλές από τις εργασίες γίνονται κάτω από μεγένθυση με τη χρήση οδοντιατρικών γυαλιών - με μεγενθυτικούς φακούς  (λούπες)

Παρακάτω θα μπορέσετε να δείτε φωτογραφίες από τμήμα του εξοπλισμού μας και του ιατρείου μας.