ΦΘΗΝΑ ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ 'Η ΠΑΓΙΔΑ;


φθηνα εμφυτευματα Λαρισα

Οδοντίατροι Λάρισα: Εάν κάνουμε μια σύντομη έρευνα αγοράς σε ότι αφορά τις τιμες των οδοντικών εμφυτευμάτων, θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο εύρος σε ότι αφορά τις προσφερόμενες τιμες .Μπορούν να ξεκινούν από 300-400€ και να φτάνουν μέχρι και τα 1600-2000€. Τις περισσότερες φορες η αλήθεια είναι κάπου στο ενδιάμεσο.

Πριν ακόμα όμως βιαστούμε να επιλέξουμε την χαμηλότερη τιμή θεωρώντας ότι βρήκαμε μια καλή ευκαιρία πρέπει να αναλογιστούμε κάποια πράγματα.

1)Έχει προηγηθεί κάποια εξέταση του στόματος σας από τον οδοντίατρο τον οποίο ζητάμε οικονομική εκτίμηση της κατάστασης μας .Αν όχι τότε να είστε σχεδόν σίγουροι ότι η τιμή που θα λάβετε θα έχει κατά πάσα πιθανότητα σημαντική απόκλιση από το πραγματικό τελικό κόστος θεραπείας. (Καμία εκτίμηση δεν μπορεί να είναι σωστή από απόσταση,καμία περίπτωση ασθενή δεν είναι ίδια με κάποια άλλη)

2)Πολλές φορες υπάρχει θέμα στην επικοινωνία μεταξύ οδοντίατρου- ασθενή. Πολλές φορες οι ασθενείς ζητούν τιμή εμφυτευματος και λαμβάνουν ίσως μια δελεαστική τιμη.Ομως αυτό είναι μονάχα η μίση πληροφορία. Γιατί άλλο η τιμή εμφυτευματος και άλλη η τιμή εμφυτευματος+αποκατάστασης. Η μια περίπτωση είναι το χειρουργικό κομμάτι. Ενώ η δεύτερη είναι το χειρουργικό&προσθετικό κομμάτι - αποκατάσταση.

3) Ποιότητα υλικων-εμφυτευματων.Τη στιγμή που στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες εταιρίες εμφυτεύματων πρέπει να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα εργασίας .Φυσικά δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την γνώση αλλά ούτε να πάμε στον οδοντίατρο λέγοντας ότι εγώ θέλω αυτό το είδος  εμφύτευμα που ίσως ακούσαμε από κάπου. Αυτό το οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να ρωτήσουμε τον οδοντίατρο αν τα εμφυτεύματα τα οποία θα μας τοποθετήσει συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμφυτευματος με αντίστοιχο barcode. Καθε σοβαρή εταιρεία εμφυτευματων συνοδεύει τα εμφυτεύματα της με αντίστοιχη ταυτότητα.

4)Χρήση μίνι εμφυετυματων.Τα μίνι εμφυτεύματα είναι αρκετά οικονομικα.Ισως κάποιες φορες μια χαμηλή τιμη να απευθύνεται σε χρήση μίνι εμφυτευματων.Τα μίνι εμφυτεύματα έχουν περιορισμένη χρηση.Σε καμία περίπτωση τα μίνι εμφυτεύματα δε θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν εμφυτεύματα κανονικής διαμέτρου. Μια αποκατάσταση πάνω σε μίνι εμφυτεύματα θα είχε περιορισμένο χρονο ζωής.

Σε γενικές γραμμές πρέπει να αποφεύγουμε εκτιμήσεις από το τηλέφωνο 'η στο πόδι χωρίς να έχει γίνει μια σοβαρή μελετη.Διασφαλιστε την ποιότητα των εμφυτευματων και διευκρινίστε τι περιλαμβάνετε στην τιμήν που σας δίνετε .