Αύγουστος 2017

επαναστικο βουρτσισμα,βουρτσισμα δοντιων,καθαρισμος δοντιων

Καινοτομία φέρνει την επανάσταση στο συνηθισμένο βούρτσισμα!

Τρίτη 22 Αυγ 2017

Οδοντίατροι Λάρισα: H αυστριακή εταιρεία Amabrush λάνσαρε μια αυτόματη οδοντόβουρτσα που βουρτσίζει τα δόντια σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Η Amabrush, με την βοήθεια μηχανικών βιοτεχνολογίας και οραματιστών στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, επιδιώκει να φέρει την επανάσταση στην ρουτίνα του βουρτσίσματος, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα στους ανθρώπους, παρέχοντάς τους μια αποτελεσματική και εύχρηστη συσκευή.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ!


ενδοδοντιστες λαρισα,οδοντιατροι λαρισα,απονευρωση,λαρισα,μηχανοκίνητη,ενδοδοντια

Μηχανοκίνητη απονεύρωση. ( Νέος εξοπλισμός οδοντιατρείου )

Παρασκευή 04 Αυγ 2017

Οδοντίατροι Λάρισα. Πριν από λίγες εβδομάδες είχαμε την χαρά να αποκτήσουμε ένα νέο μοτέρ μηχανοκίνητης ενδοδοντιας, για την θεραπεία των δοντιών που χρήζουν την ανάγκη ενδοδοντικής θεραπείας (απονεύρωση) εμπλουτίζοντας έτσι τον εξοπλισμό του ιατρείου και επενδύοντας σε νεες τεχνολογίες. 

Η χρήση της μηχανοκίνητης ενδοδοντιας σε συνδυασμό με την χρήση του εντοπιστή ακροριζιου (συσκευή που προσδιορίζει το μήκος της ρίζας του δοντιού) και την ψηφιακή ακτινογραφία (ακτινογραφίες χαμηλής έκθεσης σε ακτινοβολίες) αποτελούν τα σύγχρονα οδοντιατρικά μεσα τα οποία υποβοηθούν σημαντικά στην βελτίωση της ποιότητας της ενδοδοντικής θεραπείας, την ασφάλεια και την άνεση του ασθενή.

Αυτό συμβαίνει επειδή α) περιορίζεται ο χρόνος εργασίας β) περιορίζεται ο πόνος μετά την ενδοδοντική θεραπεία γιατί ελαχιστοποιείται ο τραυματισμός των περιακριριζικων ιστών κάτω από το δόντι γ) μειώνεται ακόμα περισσότερο ο αριθμός των ακτινογραφιών,άρα ακόμα μικρότερη έκθεση σε ακτινοβολίες , στην ήδη μικρή ποσότητα της ψηφιακής ακτινογραφίας.